red.diariocritico.com

El record perviurà a la xarxa d'internet

Serveis Funeraris de Barcelona facilitarà l'homenatge als difunts mitjançant blocs a disposició dels familiars

La web de la companyia acollirà les pàgines tot filtrant qualsevol comentari inadequat

Serveis Funeraris de Barcelona posarà en funcionament blocs personalitzats perquè família i amics puguin homenatjar al difunt, també virtualment, a través de comentaris, fotografies, i fins i tot amb la música favorita del mort.

En declaracions a Europa Press, la directora de Serveis Funeraris de Barcelona, Alicia Yúfera, ha explicat que, sempre a petició de la família, s'obrirà un bloc del mort dins de la pròpia pàgina web de la companyia, i que ha assegurat tindrà un filtre per evitar qualsevol tipus de comentari que pugui resultar inadequat.

La iniciativa, que es posarà en marxa el gener de 2011, té l'origen en un servei que ja ofereixen els serveis funeraris: una publicació elaborada en paper que recull la biografia del difunt, acompanyada de les seves fotos i comentaris de familiars i amics. Ara es tracta de fer el mateix però a Internet, ha assegurat Yúfera.

Encara que la intenció és que el nou servei sigui utilitzat per familiars i amics de totes les edats, Yúfera ha augurat que pot tenir molta acceptació entre els joves per escriure i homenatjar als seus avis, o a un altre joves que hagin mort.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })