red.diariocritico.com

Segons l'estudi FRS Inmark 2010

El lideratge de La Caixa en banca de particulars a Espanya es reforça durant aquest any

Les dades són el resultat de més de 12.000 enquestes

La Caixa ha reforçat el seu lideratge en banca de particulars a Espanya, segons dades de l'estudi FRS Inmark 2010 sobre el comportament financer. La Caixa ha increment en vint punts bàsics seva quota de mercat en el rànquing de les entitats financeres preferides pels clientes, fins a arribar al 16,5% de quota.

Segons una informat avui l'entitat en un comunicat, la seva intensa activitat comercial, basada en un model de negoci de banca de particulars i empresa amb gestió i especialització per segments, ha permès un augment sostingut de les quotes de mercat, sobretot en productes financers que aporten més vinculació amb el client, com domiciliació de nòmines (15,3%) i pensions (13,1%) o hipoteques (10,5%) i assegurances d'estalvi (14,4%).

L'augment de quota de penetració en el mercat d'entitats preferents també es relaciona amb el Programa multiEstrella de fidelització. La Caixa va ser la primera entitat financera a apostar, a principis de 2009, per l'estratègia de premiar els clients amb més vinculació amb beneficis financers, regals i ofertes, entre altres avantatges.

Pel que fa al rànquing de clients totals per entitat -sense comptar si estan vinculats o no-, La Caixa també obté el primer lloc, amb un 21% del mercat. La distància respecte a la segona entitat del rànquing, que té una quota del 16,3%, és de gairebé 500 punts bàsics.

Les dades de FRS Inmark són el resultat de més de 12.000 enquestes realitzades a persones bancaritzades majors de 18 anys mitjançant entrevistes personals realitzades a domicili.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })