red.diariocritico.com

Dilluns s'inicia el rodatge

La franquícia REC tindrà una tercera pel·lícula amb Paco Plaza com a cap visible i Jaume Balagueró de productor creatiu

Leticia Dolera i Diego Martín en seran els protagonistes

La pel·lícula REC 3, que recupera l'essència del primer lliurament, començarà a rodar-se dilluns que ve a la ciutat de Barcelona, i estarà dirigida per Paco Plaza i protagonitzada per Leticia Dolera i Diego Martín. Per la seva banda, el codirector de la saga sobre zombis intoxicats, Jaume Balagueró, exercirà ara de productor creatiu.

Durant set setmanes, Dolera, que va aconseguir la popularitat amb pel·lícules com Spanish movie i Semen - Una història d'amor, i Martín, que ha participat a Tres metros sobre el cielo i Aquí no hay quien viva, rodaran escenes en diverses localitats de Barcelona, de les que la productora no ha volgut donar detalls. Com tampoc s'ha aclarit de moment si la nova entrega tindrà versió en 3-D, tal com s'havia especulat després del gran èxit que van tenir les dues primeres parts. El què ja és més probable és que en aquest REC 3 hi hagi alguna referència al València Club de Futbol, de la mateixa manera que en la quarta part se'n faci al Barça. I és que Plaza és seguidor de l'equip txé, i d'aquí que el capellà de REC 2 es digués Albelda, en homenatge al jugador del València. A la primera part, qui feia l'homenatge, en aquest cas a Ronaldinho, era Balagueró, través de la samarreta blau-grana que lluïa un dels nens atrapats a l'immoble de Rambla de Catalunya. Ambdós havien pactat aquestes circumstàncies del guió. Jaume Balagueró podrà repetir referència barcelonista en la ja anunciada quarta entrega, que dirigirà i produirà Plaza. Així doncs, ambdós creadors es desdiuen, en certa manera, dels seus plantejaments arran de l'estrena de REC 2, quan van assegurar que hi hauria dues pel·lícules més però que ells se'n desentendrien com a mínim pel què fa a la visibilitat. Els dos directors van aconseguir recaptar 29 milions d'euros a les taquilles de tot el món amb REC i REC 2. La nova entrega ja ha estat venuda a més d'una vintena de països entre els quals s'inclouen Estats Units, França, Regne Unit, Argentina, Japó i Austràlia.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })