red.diariocritico.com

Conjuntament amb Singapore Airlines

Spanair fa gala de la seva sincera aposta pionera d'enllaçar Barcelona i Sao Paulo

Un viatge institucional reforça la seva projecció com a destí per a fer negocis

Spanair i Singapore Airlines impulsen la recent estrenada ruta entre Barcelona i Sao Paulo com a destí de negocis, per al que aquest dijous començarà un viatge institucional. La ruta ha estat una de les grans apostes de la filial catalana d'Star Alliance, que sempre ha cregut en la seva operativitat des de l'Aeroport del Prat i ha esdevingut pionera en incloure-la en la seva oferta.

El viatge inclou trobades amb empreses espanyoles situades al Brasil, agències de viatges i catalans residents a la ciutat. Entre els assistents figuren el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Jordi William Carnes, i el president de Spanair, Ferran Soriano. La iniciativa compta amb el suport de l'Agència Catalana de Turisme, Turisme de Barcelona, ​​Turisme d'Espanya, la Cambra Oficial Espanyola de Comerç a Brasil, Associaçao Cultural Catalonia i Sao Paulo Turisme. La primera ruta directa entre Barcelona i Sao Paulo, que opera des d'aquest dilluns Singapore Airlines en codi compartit amb Spanair, és també la primera destinació de l'aerolínia asiàtica a Sud-amèrica i connecta les dues ciutats tres vegades per setmana amb un Boeing 777-300ER, l' avió més gran que opera al Prat. Sao Paulo, centre econòmic i financer del Brasil i d'Amèrica del Sud, és la major urbs del país i una de les més grans del món, el que la converteix no només en una destinació de negocis, sinó que també engloba una oferta variada, des el Mundial de Futbol i els Jocs Olímpics, fins a esdeveniments periòdics, com el Gran Premi del Brasil de Fórmula 1 que cada any se celebra al Circuit d'Interlagos. Pels seus gratacels i els seus parcs, a Sao Paulo se la coneix com la petita Nova York, i és que un dels seus edificis més emblemàtics, l'Altino Arantes, construït el 1947 i de 161 metres d'altura, es va inspirar en l'Empire State novaiorquès.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })