red.diariocritico.com

Garantirà totes les circulacions possibles

Ferrocarrils de la Generalitat fa un exercici de responsabilitat i no s'adhereix a la vaga convocada dijous per la CGT

L'actitud dels treballadors d'FGC contrasta amb la del grupuscle conflictiu que perjudica la imatge del col·lectiu de maquinistes de Rodalies de Renfe

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha assegurat avui que garantirà, en la mesura del possible, totes les circulacions de trens previstes per aquest dijous durant la vaga convocada pel sindicat CGT, a la qual els treballadors no s'ha adherit.

En un comunicat, FGC ha explicat que les seccions sindicals amb representació en el comitè d'empresa no s'han adherit a la convocatòria de vaga i, encara que la conselleria de Treball ha establert uns serveis mínims del 33% dels trens per a tots els operadors de transport, FGC "es veu en disposició d'oferir les circulacions habituals", tant en les línies metropolitanes com en la línia Lleida-la Pobla de Segur i en els cremalleres de Montserrat i Vall de Núria.

FGC ha informat que ja s'han coordinat amb les forces de seguretat per fer "les actuacions pertinents" en el cas que es detectin piquets informatius que vulguin interrompre el servei o efectuïn accions vandàliques o sabotatges a les instal·lacions.

L'anunci d'FGC té una especial rellevància en uns moments en què part del personal de Rodalies de Renfe ha iniciat, de 'motu propi' una vaga encoberta que ha comportat un greu perjudici a la ciutadania catalana. I, també de la imatge de la immensa majoria del col·lectiu de maquinistes, que no han secundat les ànsies conflictives d'uns quants.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })