red.diariocritico.com

Potser aquesta setmana

La rigidesa de la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora 'desapareixerà', afirma Felip Puig

La rigidesa de la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora "desapareixerà", afirma Felip Puig

El conseller d'Interior diu que proposarà "estudiar la velocitat variable amb sentit comú"

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha afirmat aquest dilluns que la "rigidesa" en la limitació de velocitat a 80 quilòmetres per hora desapareixerà. Per a qui no li hagi quedat clar, fins i tot ho ha aclarit amb una frase redundant "els 80 desapareixeran" en què ha pronunciat la forma verbal futura remarcant-ne les síl·labes.

Felip Puig ha estat aquest matí als estudis de Catalunya Ràdio i ha abordat diversos temes que li són competència. Així, ha defensat la legalitat del desallotjament dels 'okupes' del Palau del Cinema i ha lloat l'actuació dels Mossos d'Esquadra per la seva actuació. Alhora ha criticat que els ocupants qüestionin l'ajustament a dret de l'acció policial un cop són ells els que han comés la il·legalitat d'entrar en un immoble sense consentiment dels seus propietaris.

Preguntat sobre el compromís de Govern adquirit per CiU de cara a modificar les disposicions de l'Executiu anterior pel que fa la limitació de velocitat en alguns trams de circulació, Puig ha afirmat que "al llarg d'aquesta setmana és molt probable que puguem prendre les determinacions" sobre la qüestió.

El conseller, alhora, ha fet avinent la comprovació de que "la rigidesa no ha aportat canvis circumstancials en la qualitat de l'aire" i per això ha afirmat que proposarà "estudiar la velocitat variable amb sentit comú". I amb el ben entès lògic de que hi ha d'haver determinades limitacions que cauen pel seu propi pes, però sempre racionalitzades.

És aquí quan ha afirmat que la rigidesa en les limitacions deixarà d'aplicar-se i ha remarcat per allunyar qualsevol dubte que "els 80 de-sa-pa-rei-xe-ran", en més de 90 quilòmetres d'autopistes i autovies.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })