red.diariocritico.com

Spanair tindrà el doble de vols entre la península i les Balears, a l'estiu

Spanair duplicarà les seves connexions entre la Península i Balears els mesos d'estiu, i arribaran als 1.700 vols mensuals, segons n'han informat a Europa Press fonts de l'aerolínia de Ferran Soriano.

Així, les freqüències entre Barcelona i Eivissa passaran de dues a cinc diàries, mentre que els vols entre la Ciutat Comtal i Menorca s'incrementaran de dos a sis per dia.

A més, les operacions entre Madrid i Maó passen d'una a quatre, mentre que la ruta Madrid-Eivissa s'operarà 4 vegades diàries en comptes de les dues freqüències d'hivern.

També es mantenen les set freqüències diàries entre Barcelona i Palma i les quatre de la ruta Madrid-Palma.

A les Canàries, les connexions amb la Península passen de 170 vols setmanals a 200, cosa que representa un increment de seients d'un 24%.

Així, s'introduiran dos vols extres dimecres i dissabte des de Barcelona a Tenerife Sud, i entre la Ciutat Comtal i Lanzarote s'operaran quatre freqüències setmanals dimarts, dijous, dissabte i diumenge, mentre que la ruta Barcelona-Fuerteventura tindrà tres vols cada setmana dimarts, divendres i diumenge.

Pel que fa a les connexions des de Madrid, s'operaran dos vols nocturns extres entre la capital espanyola i Las Palmas de Gran Canaria i dos més entre Madrid i Tenerife Sud dijous i diumenge.

A més, la ruta Madrid-Lanzarote s'operarà diàriament, mentre que dimarts i dijous hi haurà un segon vol.

Segons fonts de Spanair, l'increment de freqüències evidencia l'aposta de l'aerolínia pels dos arxipèlags, fet que desmenteix les declaracions del tinent d'alcalde i regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Adeje (Tenerife), Miguel Ángel Santos Cruz, sobre la progressiva retirada de Spanair, Air Europa i Vueling de Tenerife Sud per l'arribada de Ryanair o Easy Jet.

NOVA RUTA ENTRE BARCELONA I BARI

L'aerolínia que presideix Ferran Soriano connectarà Barcelona amb Bari (Itàlia) durant els mesos de juliol i agost, així com també amb Nàpols, Malta i Niça.

D'altra banda, també s'operaran vols des de Madrid i Barcelona amb Dubrovnik (Croàcia).

Les rutes internacionals també incrementaran les seves freqüències, ja que Barcelona connectarà amb Munic amb dos vols diaris en comptes d'un i una de les freqüències serà 'overnight', és a dir, l'avió dormirà a l'aeroport alemany, fet que permetrà millorar les connexions amb destinacions de la Península i els arxipèlags.

Les rutes Barcelona-Hèlsinki i Barcelona-Tel Aviv passen de dues a quatre freqüències setmanals per operar dilluns, dimecres, divendres i dissabte, mentre que els vols entre la Ciutat Comtal i Venècia s'operaran diàriament en comptes de les quatre freqüències setmanals.

L'abril s'obren les rutes a Berlín i Hamburg amb quatre i tres freqüències setmanals, respectivament, mentre que la ruta Barcelona-Trípoli (Líbia), que es preveia operar a partir del febrer s'endarrerirà fins al juny amb tres vols setmanals a causa d'un problema amb els visats.

 


¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })