red.diariocritico.com

Censura que es paralitzi pel conflicte entre Israel i Palestina

L'ajornament de la cimera de la Unió per la Mediterrània és una "mala notícia" per a Jordi Hereu

La situació significa "que el naixement d'una UpM potent està costant més del que tots es pensaven", afirma el batlle barceloní

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha lamentat la "mala notícia" per a la capital catalana i sobretot per la Mediterrània que suposa el nou ajornament de la cimera de la Unió per la Mediterrània (UpM) prevista per al 21 de novembre a la ciutat.

En declaracions als periodistes, Hereu ha advertit que "vol dir que el naixement d'una UpM potent està costant més del que tots es pensaven", i ha subratllat que del procés depenen les relacions entre Europa i el nord d'Àfrica.

"Com a alcalde de la ciutat que té el secretariat de la UpM, demanaria que els estats tirin endavant el projecte i les negociacions de pau s'impulsin", ha reclamat, i ha censurat que es paralitzi pel conflicte entre israelians i palestins que fa dècades que dura.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })