red.diariocritico.com

Projecte que és "tot un símbol", segons Jordi Hereu

Gaes obre nova seu central al 22@ de Barcelona

L'edifici es denomina 'Joan Gassó Bosch' en record d' un dels fundadors de l'empresa

L'empresa Gaes d'audiòfons ha obert la seva nova seu central al districte tecnològic 22 @ de Barcelona després d'haver invertit 16 milions d'euros a l'edifici de 6.167 metres quadrats, un projecte que és "tot un símbol" per a l'alcalde, Jordi Hereu.

En declaracions als periodistes, Hereu ha destacat que, en un moment de crisi, empreses com Gaes "estan innovant, internacionalitzant i produint tecnologia feta des d'aquí", i que s'exporta arreu del món.

El director general de Gaes, Antoni Gassó, ha ressaltat que des de la seu, situada en la intersecció entre els carrers Pere IV i Llacuna, es controla "tota la cadena", i ha destacat la innovació de la companyia, que té més de 550 centres auditius.

Ha afegit que l'empresa es va fundar fa més de 60 anys, i que la tercera generació familiar ja col·labora, de manera que es fixa com a objectiu arribar al centenari.

L'edifici es denomina 'Joan Gassó Bosch' en record del seu pare, un dels fundadors de l'empresa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })