red.diariocritico.com

No tenia rival a les eleccions

Josep González seguirà al capdavant de Pimec per quart mandat consecutiu

La nova junta suposa una renovació del 40 per cent dels membres

L'empresari Josep González i Sala afrontarà el seu quart mandat al capdavant de la patronal catalana de la petita i mitjana empresa Pimec després de ser reelegit en uns comicis en què no s'ha presentat cap candidatura rival.

Segons ha informat aquest dimarts Pimec, la nova junta suposa una renovació del 40 per cent dels seus 71 membres i d'ella sortirà el proper 9 de novembre el comitè executiu, després d'una primera reunió en la qual González aportarà la seva proposta.

El president també proposarà en aquesta reunió als presidents de les seus i delegacions territorials de Pimec, així com de les sectorials i la Fundació Pimec. El nou secretari general de la patronal serà elegit pel comitè executiu el 16 de novembre.

Entre els reptes per a aquesta nova legislatura al capdavant de l'organització, González s'ha marcat seguir lluitant per la supervivència de les pimes, els autònoms i els comerços a la crisi, que ha suposat la desaparició de molts d'aquests negocis o bé els ha portat a una "situació límit".

A més, també contempla treballar per una "transformació" del mapa patronal, tot i que puntualitza que el fracassat intent de fusió amb l'altra gran patronal catalana, Foment del Treball, no serà un "objectiu prioritari".

El treball per guanyar presència territorial i sectorial a Catalunya, així com vetllar pel compliment de normatives com la Llei de Morositat i lluitar perquè la pime aconsegueixi la competitivitat necessària i sigui generadora d'ocupació també està entre els principals punts del seu programa per als propers quatre anys.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })