red.diariocritico.com

Per la seva lluita contra la sida

La trajectòria de Bonaventura Clotet mereix una distinció de l'Institut Català de la Salut

Àngel Vila també ha estat guardonat

El president de la fundació Lluita contra la Sida (FLS), el doctor Bonaventura Clotet, ha rebut el premi a la trajectòria investigadora que atorga l'Institut Català de la Salut (ICS) tant per "la seva implicació en la recerca d'una cura, com per la millora de la qualitat de vida dels pacients ".

El guardó, que també S'ha atorgat al doctor Àngel Vila, s'ha lliurat aquest dimarts en el transcurs de la III Jornada de Recerca de l'ICS, segons ha informat la fundació Lluita contra la Sida en un comunicat.

La FLS és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l'assistència, la recerca i la docència en el camp del VIH i la sida que, a més, facilita als pacients l'accés a proves complementàries no cobertes per la sanitat pública. També organitza jornades d'actualització i reciclatge en diferents aspectes de la malaltia enfocades a professionals sanitaris.

Miguel Bosé contra la sida

La FLS organitzarà l'1 de desembre a Barcelona, coincidint amb el dia mundial de la sida, una gala benèfica amb l'objectiu de recaptar fons per continuar desenvolupant projectes de recerca i augmentar la conscienciació social, en què el cantant Miguel Bosé exercirà com a ambaixador. L'acte comptarà amb la presència de celebritats nacionals i internacionals, i consistirà en un sopar de gala plena de sorpreses, i acompanyada de diverses actuacions en directe.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios