red.diariocritico.com

Shakira, estrella de l'anunci de Nadal

Freixenet preveu que l'exercici de 2010 serà millor que el de 2009 per a la marca

La firma té expectatives de creixement d'entre l'1 i el 2 per cent a Espanya en la campanya nadalenca

Freixenet preveu un exercici 2010 "millor" que 2009, però a costa de "molt esforç comercial", amb majors inversions per a conservar i créixer en quota de mercat en els 140 països on la companyia ven els seus escumosos, ha explicat el director de comunicació i relacions públiques de Freixenet, Pere Bonet. La cantant colombiana Shakira serà la imatge de la marca en la campanya d'aquest Nadal.

Després de la roda de premsa sobre l'anunci nadalenc de la marca de cava, protagonitzat per Shakira, Bonet ha explicat a Europa Press que "ara és més important l'esforç comercial que el publicitari" per assegurar la presència adequada en els lineals de les botigues.

Els majors esforços s'estan realitzant en els principals mercats de la multinacional: Alemanya, Espanya, Estats Units, Gran Bretanya, Bèlgica i Japó, on els productes que millor estan funcionant són els del segment més baix i els del més alt.

Respecte a les previsions per a la campanya de Nadal, quan es concentren la major part de vendes de cava de l'any, Freixenet preveu créixer entre un 1 i un 2% a Espanya en volum de negoci, i un 5% en el conjunt del grup.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })