red.diariocritico.com

Un president enxampat amb la seva amant

Pedro Ruiz munta un Escándalo en Palacio per fer paròdia política des del Teatre Apolo del Paral·lel

No cal buscar-hi similituds amb cap cas concret, adverteix l'artista

El polifacètic artista Pedro Ruíz tornarà a conrear l'humor amb caire polític amb el seu nou muntatge Escándalo en Palacio, que s'estrena el dia 20 de maig al Teatre Apolo del Paral·lel. L'espectacle, concebut pel propi Ruiz, es basa en allò que li succeeix al president del govern d'un país "imaginari" -remarca el 'showman'-, quan l'enxampen en un afer de faldilles amb una ex-model.

Naturalment, a Bernard Mathieu, que és com es diu el mandatari imaginat per Ruiz, l'interpreta el seu propi creador mentre que la rèplica femenina, Paola d'Angio, l'encarna l'actriu Lída San José. Ambdós es passaran l'obra pensant com fer-s'ho per evitar la dimissió forçada d'aquest president després de ser enregistrat per una càmera de seguretat amb la seva amant. I, potser, s'en sortiran... O no.

En qualsevol cas -i encara que a França s'han interessat especialment per Escándalo en Palacio, i una companyia ja li ha comprat a Ruiz l'obra- l'artista torna a aclarir que Bernard Mathieu no és Nicolas Sarkozy ni Paola d'Angio, Carla Bruni.

Pedro Ruiz estarà al Teatre Apolo fins el dia 6 de juny.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })