red.diariocritico.com

Francesc Cabana relleva Oriol Bohigas en la presidència

L'Ateneu Barcelonès pressuposta 3 milions d'euros per a 2011

El nou president diu que "estarà al servei de tots els ciutadans"

Els socis de l'Ateneu Barcelonès va aprovar aquest dimarts la totalitat dels pressupostos previstos per a 2011, amb un volum de 3 milions d'euros, en un acte que va coincidir amb la presa de possessió de la nova Junta Directiva presidida per Francesc Cabana després de les eleccions del 17 de març.

Els pressupostos es van aprovar amb 101 vots a favor, cap en contra i cap abstenció, mentre que el balanç econòmic de 2010 va ser aprovat amb 104 vots a favor, cap en contra i sis abstencions. L'aprovació dels pressupostos va coincidir amb el traspàs de la Junta, el president ha assegurat que "estarà al servei de tots els ciutadans" i va destacar que la voluntat del diàleg de la Junta es traduirà en una reunió informativa després de l'estiu per intercanviar opinions i propostes amb tots els socis, segons han explicat fonts de l'entitat en un comunicat. L'anterior president de l'Ateneu, Oriol Bohigas, present en la presa de possessió, va pronunciar un discurs de comiat agraint el suport dels socis, la tasca realitzada per l'equip de l'Ateneu i el suport rebut per patrocinadors i entitats públiques.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })