red.diariocritico.com

L'Executiu central convocarà els governs autonòmics

Artur Mas se surt amb la seva i l'Estat pagarà les rebaixes dels preus del bitllet a Rodalies

Artur Mas se surt amb la seva i l'Estat pagarà les rebaixes dels preus del bitllet a Rodalies

El Govern Zapatero aprova vint mesures per a contrarestar la crisi energètica

Plantar-se està demostrat que porta resultats. I això és el que ha fet el president de la Generalitat, Artur Mas, pel que fa la rebaixa dels preus del bitllet de Rodalies a Renfe, que el Govern espanyol va anunciar unilateralment. Mas va dir que Catalunya no assumiria la rebaixa en no haver estat consultada i que la condició era que l'Executiu central es fes càrrec de la retallada d'ingressos que això suposava per a Catalunya. Finalment, el vicepresident del Govern central, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha anunciat que l'Executiu cedia i s'acollirà a les condicions de Mas. Plantar-se, doncs, sempre porta bons fruits. Una lliçó per al futur.

El vicepresident primer del Govern, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat que l'Estat està disposat a assumir el cost de la rebaixa dels bitllets de Rodalies a Madrid i Catalunya, comunitats que es neguen a aplicar aquesta mesura de foment del transport públic per a l'estalvi energètic.

Per estudiar el cost de la mesura, ha de convocar a representants dels respectius governs autonòmics, ha dit Rubalcaba després del Consell de Ministres que ha aprovat una vintena de mesures amb les que tracten de contrarestar una crisi energètica, que, va advertir, podria posar en qüestió la recuperació econòmica.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })