red.diariocritico.com

Menció d'Honor

La Fundació Lluís Carulla, premiada excepcionalment pel Cercle d'Economia pel seu impuls del Museu de la Vida Rural

Les homòlogues Caja Madrid i Rafael del Pino i el Canal d'Isabel II també premiats

El Museu de la Vida Rural, impulsat per la Fundació Lluís Carulla, ha estat el motiu pel qual aquest divendres l'entitat ha estat distingida amb una Menció d'Honor que, excepcionalment, li ha concedit el Cercle d'Economia, en raó a la seva iniciativa de difondre entre la ciutadania tots aquells aspectes relacionats amb la quotidianitat lluny de les grans urbs. La distinció s'ha concedit en el context dels premis Fundació Cercle d'Economia al Patrocini i Mecenatge Empresarial.

El lliurament del guardó ha estat fet pel Príncep Felip, que ha advocat avui per fomentar la innovació tecnològica a les empreses espanyoles com a via per guanyar competitivitat davant el creixement econòmic exponencial dels països emergents.

Durant la seva intervenció, el Príncep ha indicat que les empreses espanyoles han de promoure la incorporació de tecnologies modernes per afegir valor i avantatges, tant als processos productius com als béns i serveis.

"El nostre món està marcat per la modernització de les societats i per l'augment del pes dels grans països emergents, que reforcen tant la globalització com la competència que els nostres empresaris han d'assumir i superar", ha esgrimit el Príncep, i ha remarcat que Espanya ha d'aconseguir un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

El Príncep ha advocat també pel foment de la joventut, "el més sensible i valuós per al futur", i ha remarcat la importància de relacionar universitat i empresa per incrementar la innovació empresarial.

Premiats tres projectes madrilenys

Els tres guardonats pels premis de la Fundació del Cercle d'Economia han estat tres projectes de la Comunitat de Madrid: la Fundació Caja Madrid en la categoria de Cultura, la Fundació Rafael del Pino en la de Responsabilitat Social Corporativa, i el Canal d'Isabel II, distingit pel seu programa de Voluntariat.

El president de Caja Madrid, Rodrigo Rato, ha recollit el premi per a la fundació de l'entitat financera pel projecte de restauració de la façana de l'Església de Sant Pau de Valladolid, i ha destacat que l'entitat ha invertit més de 190 milions de euros en els últims cinc anys en la recuperació de patrimoni artístic a Espanya.

La Fundació Rafael del Pino ha guanyat el premi pel projecte de construcció del Complex Poliesportiu amb el mateix nom, situat a Toledo, dirigit a lesionats medul.lars.

El Canal d'Isabel II ha estat distingit per la seva vintena de projectes per fer arribar aigua potable a zones sense accés.

En la cerimònia, que ha reunit gran representació de la vida política i empresarial de Catalunya, també s'ha distingit de manera excepcional a la Fundació Lluís Carulla amb una Menció d'Honor per la seva contribució al projecte del Museu de la Vida Rural, ubicat a l'Espluga de Francolí (Tarragona).

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios