red.diariocritico.com

Sopesa l'abaratiment de l'acomiadament i la precarització d'alguns contractes

Eusebi Cima demana "un parèntesi" en la legislació laboral per acabar amb la bossa de quatre milions d'aturats

Joan Carles Gallego contesta que el pitjor que es pot fer és donar facilitats per deixar gent sense feina

El president de la patronal Fepime i vicepresident de Foment del Treball, Eusebi Cima, ha apostat per un "parèntesi" en la legislació laboral perquè amb les lleis actuals no és possible acabar amb la borsa de quatre milions d'aturats. Cima ha explicat que el, parèntesi consistiria en atacar aquest alt nombre d'aturats com a prioritat, cosa que "amb les lleis actuals no es pot fer". El parèntesi hauria de ser d'"un marc regulatiu diferent" per "acabar amb aquesta bossa".

En declaracions a COMRàdio recollides per Europa Press, Cima ha apuntat a la necessitat de "sacrificis" i a una reforma del mercat de treball provisional, ja que "no és el mateix pactar una reforma laboral per a tota la vida que fer-ho amb una limitació en el temps ".

Així, ha sospesat l'abaratiment de l'acomiadament i la precarització d'alguns contractes per crear ocupació.

Respecte a la reforma de pensions, malgrat l'anunci de principi d'acord entre el Govern i els sindicats, Cima creu que és un tema "prou delicat com per no frivolitzar" i no el donarà per tancat fins que l'acord no estigui sobre paper .

Per altra banda, el secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, ha assegurat que el pitjor que es pot fer és plantejar facilitats d'acomiadament, i ha convidat a Cima a preocupar-se perquè les empreses creïn ocupació de qualitat, la qual que, al seu parer, és "la base de la societat, l'economia, del sistema de pensions i de tot".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios