red.diariocritico.com

Són un "atac" a la diversitat

Pimec avisa de que la liberalització d'horaris comercials anunciada per Zapatero perjudicarà a Catalunya

El president de l'àrea de comerç, Alejandro Goñi, recorda que Catalunya té uns costums d'equilibris entre els diferents perfils

El president de Pimec Comerç, Alejandro Goñi, ha advertit que la liberalització dels horaris comercials anunciada aquest dimarts a la Moncloa pel president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zaptero, "afectarà greument" a Catalunya perquè la societat catalana té unes costums que permeten un equilibri entre els petits i els mitjans comerços i les grans superfícies.

Ha considerat que la liberalització horària en el sector del comerç suposa un "atac" a les realitats socials de cada comunitat autònoma, que es defineixen, segons Goñi, pel territori, l'economia i les necessitats de clients i comerciants.

Ha lamentat que la decisió es prengui sense tenir en compte l'opinió dels petits i mitjans comerços, de manera que únicament afavoreix els interessos de les grans superfícies.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })