red.diariocritico.com

Tampoc era conseller

Duran recorda que Miquel Roca mai va ser criticat per ser l'home de la Generalitat a Madrid

Duran recorda que Miquel Roca mai va ser criticat per ser l'home de la Generalitat a Madrid

Palesa l'obsessió d'alguns polítics per "utilitzar paraules gruixudes"

El president de CiU al Congrés i líder d'UDC, Josep Antoni Duran, ha recordat que el ponent constitucional Miquel Roca va ser durant anys l'home de la Generalitat a Madrid tot i no ser conseller, i que ningú li va qüestionar. Duran ho ha escrit en un apunt al seu bloc, hores després que l'oposició hagi criticat el seu nomenament com a president de la part catalana de les quatre comissions bilaterals Estat-Generalitat.

Ha destacat que el que més l'ha sorprès és que, per part d'ERC, el nomenament hagi estat titllat d'immoral. "Hi ha certa obsessió per part alguns polítics per utilitzar paraules gruixudes que no fan res més que amagar la manca de raons objectives", ha subratllat.

Duran ha destacat avui que assumeix el seu nomenament amb molt de gust i amb "la voluntat de servir" al seu país, manifestant que assumeix aquests nous serveis i que ho farà renunciant a qualsevol classe de compensació econòmica, incloses les dietes.

A més ha recalcat que en els darrers anys s'ha debilitat molt la relació entre l'Estat i les institucions i que l'actual clima d'insuficiència financera de la Generalitat coincideix amb una "delicada" situació de les finances de l'Estat.

Per això, ha ressaltat que el treball que té per davant és "molt i gens fàcil de portar a terme", però ha assenyalat que procurarà donar el millor de si mateix i que farà "tot el que pugui i més".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })