red.diariocritico.com

Comicis el 20 de febrer

Rosa Pruna, cap de llista d'Asaja a les eleccions a cambres agràries

La candidata ressalta la presència a la seva llista de tots els sectors implicats

La vallesana Rosa Pruna encapçala la candidatura de l'Associació Agrària de Joves Agricultors (Asaja) per Barcelona en les eleccions a cambres agràries que se celebrarà el proper 20 de febrer, segons ha informat l'associació en un comunicat.

Pruna ha destacat que la llista barreja l'experiència amb la joventut, ja que aquesta està formada per un 80% de joves, mentre que també ha destacat la presència femenina, que arriba a un 30%.

La candidata ha recalcat la presència de persones procedents de tots els sectors com els carnis, els cereals i el vi, entre altres, amb l'objectiu de donar una imatge d'empresaris, productors i comerciants en un moment en què la reforma de la Política Agrària Comuna (PAC) o les noves normes de benestar animal requereixen la defensa dels agricultors i ramaders.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })