red.diariocritico.com

Conjuntament amb Singapore Airlines

Spanair ven, des d'aquest dimecres, els primers bitllets pel vol directe Barcelona-Sao Paulo

La connexió operarà tres vegades per setmana a partir del 28 de març

Spanair i Singapore Airlines han posat aquest dimecres a la venda els bitllets per al vol directe a Sao Paulo, la primera connexió des de Barcelona a la ciutat brasilera que operarà tres vegades per setmana a partir del 28 de març, segons han informat les dues aerolínies en un comunicat.

Es tracta d'un vol en codi compartit entre les dues aerolínies, membres de Star Alliance, que operarà Singapore Airlines amb un Boeing 777-300R configurat amb 228 seients en classe econòmica, 42 en business i 8 en primera classe.

El vol Barcelona-Sao Paulo operarà dilluns, dijous i dissabte amb sortida de la capital catalana a les 09.30 hores, mentre que el vol des de Sao Paulo es realitzarà tots els dimarts, divendres i diumenges a les 01.45 hores.

L'aerolínia, que presideix Ferran Soriano, ha anunciat que oferirà als passatgers de Bilbao, Madrid i Palma de Mallorca connexions flexibles perquè puguin enllaçar amb el vol a Sao Paulo.

La ruta actual Barcelona-Singapur s'operarà tres vegades a la setmana sense parada a Milà, el que reduirà el temps de viatge en més de dues hores a causa del nou vol a la ciutat brasilera.

Així, l'operació Barcelona-Singapur es realitzarà dimarts, divendres i diumenge amb sortida de la capital catalana a les 18.45, mentre que el vol des de Singapur s'operarà tots els dilluns, dijous i dissabtes a les 00.40 hores. La resta de la setmana, el vol sí que realitzarà la parada tècnica a Milà.

Spanair forma part de Star Alliance des de 2003 i compta amb una flota de 31 avions per oferir 19 destinacions nacionals i 25 internacionals.

Per la seva banda, la xarxa de Singapore Airlines, que inclou Singapore Airlines Càrrec i Silk, opera amb una flota de 100 avions a 99 ciutats de 34 països.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })