red.diariocritico.com

Per reforçar-ne la dimensió

Barcelona Degusta ajorna la seva celebració prevista inicialment per al mes de març

El "calendari firal dens", una de les causes de la mesura

El saló Barcelona Degusta, fira d'alimentació orientada al consumidor final pensada com un gran mercat, ha ajornat la seva celebració, inicialment prevista per a març de 2011, per tal de reforçar la seva dimensió, segons ha informat Alimentaria Exhibitions -aliança d'empreses entre Reed Exhibitions i Fira de Barcelona- en un comunicat aquest dimarts.

Els responsables del saló han decidit ajornar-la davant "un calendari firal dens" i una "menor capacitat inversora de les empreses expositores", per les que, segons el director general d'Alimentaria, Francesc Carrió, el participar suposa un esforç econòmic "important i meritori "pel fet que són petites empreses productores d'aliments.

Així, la data per a la quarta edició de Barcelona Degusta no està decidida encara, però podria tornar al costat del Saló de la Xocolata, possibilitat estudiada tant per Alimentaria Exhibitions com pel Gremi de Pastissers de Barcelona.

Amb l'ajornament del Barcelona Degusta també s'optimitzarà l'organització dels salons Alimentaria i Bta. Barcelona Tecnologies de l'Alimentació, que se celebraran al març i maig de 2012, respectivament.

La tercera edició del saló en 2009 es va saldar amb 41.583 visitants, prop de 500 expositors, 20.000 metres quadrats i més de 2.000 productes relacionats amb l'alimentació i la gastronomia. La venda directa va suposar una facturació de dos milions d'euros.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })