red.diariocritico.com

Del 27 de desembre al 4 de gener

El Festival de la Infància incorpora desfilades de moda

Un sistema de gestió de cues informarà sobre els temps d'espera per arribar als stands

La 48 edició del Festival de la Infància oferirà des del pròxim dilluns i fins al 4 de gener diverses activitats lúdiques i educatives per als nens al recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc, entre les quals destaquen la passarel·la que Custo Growing instal·larà al Festival, on els nens que vulguin experimentar una desfilada podran fer-ho.

A més de la desfilada, el Festival ofereix altres activitats com l'arbre dels desitjos, que permetrà als més petits expressar els seus anhels, el concurs de dibuix i, el concurs d'idees creatives amb ampolles d'aigua reciclades.

L'esport serà un altre dels grans protagonistes de la cita. La Federació Catalana de Bàsquet ha organitzat una nova edició del Trofeu Molinet, i a més hi haurà exhibicions de taekwondo, tir olímpic i diversos rocòdroms.

Aquesta edició compta a més amb un sistema nou de gestió de cues que informarà del temps real d'espera per accedir a cada un dels estands.

L'entrada al recinte es durà a terme per diferents accessos i les activitats de s'agruparan per franges d'edat. Els nens entre 2 i 6 anys entraran per l'accés del carrer Lleida al palau 2 mentre que la resta de visitants ho faran a través de l'entrada principal.

"L'oferta del saló combina a la perfecció diversió i transmissió de valors, el que li convé en la referència de les festes nadalenques per a totes les famílies", ha assegurat la presidenta del festival, Judit Mascó.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })