red.diariocritico.com

Amb la confirmació dels presidents de Telefónica, Cisco i Ericsson

La propera GSMA crida l'atenció dels màxims dirigents de les empreses més importants de telecomunicacions

La fira mostrarà el futur de la telefonia mòbil i com ha canviat la vide dels usuaris, afirma el director de màrqueting del certamen

Els presidents de Telefónica, César Alierta; d'Ericsson, Hans Vestberg; i de Cisco, John Chambers, participaran en el congrés mundial de telecomunicacions GSMA que es celebra del 14 al 17 de febrer a Barcelona, ha informat l'organització de la fira en un comunicat.

D'aquesta manera, els presidents de les companyies se sumen als participants ja anunciats anteriorment, entre els quals destaquen, el president de Vodafone, Vittorio Colao; el de Google, Eric Schmidt; el de Nokia, Stephen Elop; el de Microsoft, Steve Ballmer; i els d'Intel, Paul Otellini; i d'AT&T, Randall Stephenson, entre altres.

A més, dels alts directius d'aquestes multinacionals, GSMA ha anunciat també cinc noves conferències de desenvolupadors d'aplicacions (ADCS) en el marc de l'esdeveniment 'Planeta de l'Aplicació'.

Per al director de màrqueting de GSMA, Michael O'Hara, el Mobile World Congress 2011 serà un "aparador" de la quantitat de companyies que estan posant les comunicacions mòbils en el centre de les seves estratègies de negoci.

O'Hara ha indicat que aquesta fira mundial del mòbil oferirà als assistents una visió del futur de la telefonia mòbil i de com els mòbils estan transformant la manera en què el món viu i treballa.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })