red.diariocritico.com

Segons afirma l'exconseller de Governació

La coalició entre Carretero i Laporta podria arribar quan Solidaritat Catalana tingui les seves llistes aprovades

La coalició entre Carretero i Laporta podria arribar quan Solidaritat Catalana tingui les seves llistes aprovades

Diumenge, ambdós líders van acordar presentar-se a les eleccions per separat però amb l'objectiu comú de la independència de Catalunya

El president de Reagrupament, Joan Carretero, s'ha compromés a seguir treballant per tal de buscar acords amb altres formacions independentistes, i afirma que manté l'oferta a Joan Laporta per negociar una coalició quan la seva formació "tingui les seves llistes aprovades".

Així, l'exconseller de Governació ha assenyalat aquest dilluns que els "esforços" de Reagrupament per a la confecció d'una única candidatura a les pròximes eleccions al Parlament van topar amb els plantejaments de Solidaritat Catalana, segons va quedar palesat en la reunió mantinguda diumenge entre ambdues formacions. Segons afirma Carretero, Reagrupament es nega a negociar una coalició i exigeix "com a única via" que la formació de Laporta se sotmeti al seu procés intern de confecció de llistes. Carretero puntualitza que fa uns mesos Reagrupament va dur a terme aquest procés i que "el rigor ens porta a entendre que la via no és exigir-nos que ens dissolguem dins d'una altra formació".

Aquest diumenge, en una reunió a l'Hotel Princesa Sofia de Barcelona el líder de Reagrupament, Joan Carretero, i el de Solidaritat Catalana, Joan Laporta, van acordar presentar-se a les eleccions al Parlament per separat però amb l'objectiu comú "de la independència. i l'assoliment d'un Estat propi en el si de la Unió Europea'.

A partir d'ara, Joan Carretero es compromet a seguir treballant per tal de buscar acords amb altres formacions independentistes, i el líder de Reagrupament conclou que manté l'oferta a Joan Laporta per negociar una coalició "quan tingui les seves llistes aprovades".

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })