red.diariocritico.com

"Massa poca gent ha fet mal a massa gent", ha dit

Jordi Hereu demana "blindar" els aeroports per evitar les argúcies dels controladors

L'Alcalde de Barcelona destaca que les pèrdues econòmiques encara serien pitjors aquests dies festius ho haguessin sigut a tot Europa

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha demanat avui "blindar" els aeroports perquè no es pugui repetir una situació com la viscuda el cap setmana en què les baixes massives dels controladors van paralitzar els aeroports espanyols.

En una roda de premsa en què ha fet balanç dels 25 anys de la campanya 'Barcelona posa't guapa', ha lamentat que "massa poca gent ha fet mal a massa gent", cosa que, segons ell, no es pot reproduir en el futur i menys encara en un context de crisi econòmica.

"Espero que s'articulin els mecanismes perquè això no torni a succeir des del punt de vista organitzatiu i des del punt de vista legal perquè la prosperitat de tanta gent no pot dependre de tan poca gent", ha sentenciat.

L'Ajuntament no ha calculat encara l'afectació econòmica que ha suposat per a la ciutat, però si que s'ha destacat que només eren dies festius a Espanya, de manera que les conseqüències han estat menors que si els dies festius haguessin estat a nivell europeu.

Malgrat aquesta qüestió, l'alcalde ha lamentat que s'ha vist afectada l'ocupació dels hotels per unes baixes massives dels controladors que són un "desastre que no es pot tornar a repetir" perquè, a part d'una pèrdua econòmica, és un dany moral per a milers i milers de passatgers.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })