red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

Duran veu a la resta de líders a remolc d'Artur Mas

"Només vaig veure un president, el que encara no té el càrrec", ha dit

El líder d'UDC, Josep Antoni Duran, ha assegurat que el candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, va donar una imatge de fortalesa en el debat a sis d'aquest diumenge, mentre que el candidat a la reelecció, José Montilla (PSC), s'ha mostrat "sense impuls ni projecte polític". Per Duran, Mas va ser l'únic que es va dirigir al país responent les preguntes que se li van plantejar, mentre que la resta "no tenen altra aspiració de condicionar com a molt el programa del futur president".

"Només vaig veure un president, el que encara no té el càrrec, Artur Mas", ha afegit, assegurant que al final la resta de candidats es dirigien a ell com a futur president de la Generalitat.

El dirigent democristià ha assegurat que Montilla "no dóna la talla" com a president i ha lamentat que en els últims 30 segons que va tenir en el debat per dirigir-se als ciutadans i demanar el vot llegís, segons ell, un paper que li havien preparat.

Duran ha afirmat que el debat a sis de diumenge pot reforçar les possibilitats de Mas perquè, segons ell, es va demostrar que la resta de candidats només aspiren a "condicionar i hipotecar" el seu projecte de govern.

El líder d'UDC ha lloat l'actitud de Mas en el debat ja que no va caure en "els cara a cara descontrolats" com sí van fer altres candidats.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })