red.diariocritico.com

ELECCIONS 28-N

ICV reclama que l'Institut Català de Finances substitueixi als bancs

Herrera tem per deslocalitzacions

El candidat a la presidència de la Generalitat per ICV-EUiA, Joan Herrera, ha visitat avui la fàbrica quer la firma motociclista Derbi té a Martorelles, al Barcelonès. Allà, després d'entrevsitar-se amb el comitè d'empresa, Herrera ha proposta que l'Institut Català de Finances (ICF) faci una tasca que, a parer seu, no fan els bancs, com és finançar els sectors industrials consolidats.

Després de reunir aquest dimarts amb el comitè d'empresa de Derbi, el candidat ecosocialista a presidir al Generalitat, Joan Herrera, ha demanat que l'Institut Català de Finances (ICF) financi als sectors industrials consolidats "perquè les empreses tinguin recursos i es quedin a casa", en lloc de portar la seva producció a altres parts del món.

El líder ecosocialista ha recalcat l'ICF ha de "acompanyar els sectors madurs" ja que, segons ell, les entitats bancàries no ho fan.

Ha assegurat que aquest finançament ha d'anar acompanyada també de plans industrials estratègics i territorials, i per l'aposta de les energies renovables i els nous sectors productius, a més de per una model fiscal progressiu.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios