red.diariocritico.com

Com també afirma Ferran Mascarell

Una disciplinada Assumpta Escarp diu que no disputarà a Hereu l'Alcaldia de Barcelona

La tercera tinent d'Alcalde està "molt contenta" de treballar en la llista del PSC

La portaveu del Govern municipal i tercera tinent d'alcalde de Barcelona, Assumpta Escarp, descarta competir amb l'alcalde, Jordi Hereu, per encapçalar la candidatura del PSC a l'Alcaldia per a les eleccions municipals del 2011. El posicionament d'Escarp coincideix amb el de l'exregidor -i també antic conseller- de Cultura Ferran Mascarell, que tampoc es postula com Alcalde si s'ha d'enfrontar a l'actual Batlle. Les raons d'ambdós, però, semblen no anar en la mateixa sintonia. Si en el cas de Mascarell cal pensar que pot amagar la intuïció de que un blasmat Hereu no repetirà per ordre del partit, en el cas d'Escarp fa més l'efecte d'una actitud disciplinada vist el PSC.

En declaracions a Europa Press, la també regidora de Ciutat Vella i de Seguretat ha subratllat que està "molt contenta" de treballar en una llista la ideologia comparteix, i ha remarcat que "públicament i en els òrgans del partit" sempre ha negat que vulgui disputar-se la candidatura amb Hereu davant les municipals.

"El cap de llista del PSC a les properes municipals és l'alcalde, Jordi Hereu, i jo treballo perquè així sigui", ha tancat. En preguntar-li per si li agradaria estar a la llista dels socialistes per als comicis, ha assegurat que està disposada a seguir treballant si té el suport del partit i les urnes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })