red.diariocritico.com

Sí podria fer-ho davant un altre candidat

Mascarell afirma que no disputarà l'alcaldia a Hereu i nega estar darrera de la web bcn10.cat

"Si em conviden a escriure, escriuré", aclareix, però, en relació a la pàgina d'internet

L'ex regidor de Barcelona i ex conseller socialista de la Generalitat Ferran Mascarell ha assegurat avui que no disputarà a Jordi Hereu la candidatura socialista a l'Ajuntament de Barcelona si aquest opta per presentar-se a la reelecció, cosa a la que té "tot el dret ". Paral·lelament, ha negat qualsevol vinculació amb una nova web, bcn10.cat, de debat sobre la ciutat, que apareix en aquests dies previs a la campanya electoral per les eleccions al Parlament del 28 de novembre. Aquest aclariment de Mascarell podria llegir-se en clau electoral municipal, atès que una de les interpretacions que podria suggerir la vinculació podria ser la de preparar el terreny de cara a postular-se com a candidat a alcalde. Deixant a entendre, en aquest cas, que el PSC busca un recanvi per l'actual batlle barceloní.

En declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press, ha reiterat que sospesarà la possibilitat de competir en unes eleccions primàries per a la candidatura, encara que Mascarell porta temps dient que tampoc s'implicarà en elles si és per a competir amb Hereu.

Quant a la web bcn10.cat, que acaba de sorgir com a plataforma digital de reflexió i propostes sobre Barcelona, ha afirmat que no és iniciativa seva, però la veu bé.

"És un grup de persones que ho fan en termes de discussió crítica positiva" sobre la ciutat, ha dit. "Saludo la web, i si em conviden a escriure, escriuré". A més, ha reiterat que, si torna a la política, serà a través de l'Ajuntament.

Jordi Hereu també ha parlat aquest dimarts de la web, en preguntar per la seva possible vinculació amb Mascarell, durant un acte de la Guàrdia Urbana.

Hereu ha considerat positiva tota contribució ciutadana a tirar endavant Barcelona, que és un bon moment per plantejar nous reptes i que valora tota suggeriment i crítica que aboquen. "Són gent que es pot incorporar al nostre projecte", ha afegit.

Sobre Mascarell, l'alcalde ha mostrat "respecte" pels companys de partit, i ha afegit: "Estem per tirar endavant un projecte de ciutat en què tots estem cridats a participar".

Ferran Mascarell ha reaccionat després en les seves declaracions afirmant que "la lectura de l'alcalde és correcta", perquè els impulsors del web "estan pensant en la ciutat" i Barcelona necessita precisament inquietuds i reflexió.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })