red.diariocritico.com

Se servirà en el dinar amb el Papa

La Sagrada Família tindrà la seva mona coincidint amb la visita de Benet XVI

"Ha estat com dirigir l'obr de veritat", ha explicat el director de l'escola de pastisseria del Gremi de Pastissers de Barcelona, Olivier Fernández

El Gremi de Pastissers de Barcelona està ultimant la mona de la Sagrada Família amb 35 quilograms de xocolata que reprodueix la façana del naixement, i que degustarà el Papa després del dinar amb bisbes i cardenals el 7 de novembre després de dedicar al culte el temple expiatori.

En declaracions a Europa Press, el director de l'escola de pastisseria del Gremi de Pastissers de Barcelona, Olivier Fernández, ha avançat que la mona tindrà una base de 70 x 60 centímetres i 1,10 metres d'altura -1,80 quan es posat en la peanya-.

"És una obra d'art", ha remarcat Fernández, i ha precisat que en la seva elaboració han participat una vintena d'alumnes i professors de l'escola, que han invertit 250 hores en l'escultura al llarg de 35 dies -des que rebessin l'encàrrec de l'Arquebisbat de Barcelona-.

La mona, que aquest dimecres reblaran amb l'entrada principal, l'escut vaticà i un bany de xocolata per donar-li brillantor, ha suposat un treball a contrarellotge i el repte de coordinar a un gran equip -normalment la elaborarien quatre persones-.

"Tot el que ha volgut ha fet la seva aportació a la mona", ha explicat el director, i ha remarcat "la gran satisfacció", però també la "enorme responsabilitat" de coordinar el treball, que va suposar una investigació extensa sobre l'arquitectura del temple. "Ha estat com dirigir l'obra de veritat", ha afegit.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })