red.diariocritico.com

En un article del seu bloc

Sánchez Llibre pretén que es declari el turisme com sector estratègic per sortir de la crisi

El polític de CiU es compromet a presentar una iniciativa parlamentària en aquest sentit

El portaveu econòmic de CiU al Congrés, Josep Sánchez Llibre, ha considerat "prioritari i estratègic" el sector turístic per a l'economia espanyola, i s'ha compromès a presentar amb la màxima urgència possible una iniciativa parlamentària perquè així sigui declarat.

En un article del seu bloc recollit per Europa Press, Sánchez Llibre ha assegurat que el turisme és l'únic sector que pot suplir i compensar en certa mesura -3 o 4 punts del PIB- la caiguda que ha tingut la construcció en la seva contribució a l'economia, després d'haver arribat a suposar el 12% del PIB.

Ha destacat també la necessitat d'una reforma del mercat de treball de la indústria turística que no vagi encaminada a abaratir l'acomiadament, sinó a flexibilitzar la negociació col·lectiva, a rebaixar l'absentisme laboral, simplificar les bonificacions en els nous contractes, i resoldre el greu problema de liquiditat que tenen  les pimes.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })