red.diariocritico.com

Darrere, se situen Madrid i la Comunitat Valenciana

Catalunya aglutina la majoria d'insolvències en el primer trimestre de 2010

Catalunya va aglutinar la majoria dels deutors concursats (insolvències) en el primer trimestre de 2010, en concret 396 de les 1.623 insolvències declarades a Espanya, segons una enquesta de l'INE.

Catalunya, Madrid i la Comunitat Valenciana van concentrar el 53,7 per cent del total de deutors concursats (demandats per creditors per manca de pagament).

Darrere de Catalunya, es van situar Madrid i la Comunitat Valenciana, amb 238 cadascuna.

Del total, 1.373 es van referir a empreses (persones físiques amb activitat empresarial i persones jurídiques, la majoria de la construcció i la indústria) i 250 a persones sense activitat empresarial.

Per darrere de Catalunya, Madrid i la Comunitat Valenciana es van situar Andalusia (144), Galícia (98) i el País Basc, amb 82, mentre que a les ciutats autònomes de Ceuta-Melilla no hi va haver cap procediment.

Extremadura és la regió amb menys famílies amb deutes concursats, en concret dos, per davant de Cantàbria (3), La Rioja (4) i Canàries i Navarra, amb cinc en els dos casos.

Per contra, 56 famílies catalanes i 42 madrilenyes van tenir procediments oberts per impagament durant aquest trimestre.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })