red.diariocritico.com

Creu que la interacció artística és el futur

Carles Duarte fa dialogar la seva poesia amb altres disciplines artístiques i recopila una experiència A quatre mans

Carles Duarte fa dialogar la seva poesia amb altres disciplines artístiques i recopila una experiència A quatre mans

El pintor Antonio Hervás Amezcua, l'escultor Manuel Cusachs, el violoncel·lista Miquel Pujol i el compositor Jorge Sarraute, els interlocutors

Carles Duarte publica el poemari A quatre mans (Ed. Fonoll), fruit de la col·laboració del poeta amb artistes d'altres disciplines. El pintor Antonio Hervás Amezcua, l'escultor Manuel Cusachs, el violoncel·lista Miquel Pujol i el compositor Jorge Sarraute han estat els protagonistes de la interacció.

Duarte explica al pròleg que "una part substancial de la renovació i de l'impuls de la meva obra poètica té a veure amb els projectes que he realitzat amb artistes que creen amb llenguatges que es complementen amb el meu. Crec, a més, que el segle XXI quedarà marcat precisament per un rellançament creatiu fruit del diàleg entre escriptors, escultors, pintors, músics i fotògrafs". Carles Duarte i Montserrat és creador d'una extensa obra poètica pràcticament recopilada al volum S'acosta el mar (1984-2009). Ha estat traduït al castellà, francès, italià, alemany, islandès, romanès i hebreu i, parcialment, a l'anglès, polonès, portuguès, asturià o serbi. Distingit amb nombrosos premis, és Cavaller de les Arts i les Lletres de la República Francesa i Creu de Sant Jordi.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })