red.diariocritico.com

Fins el 25 de setembre

El Museu d'Història de Catalunya celebra els 75 anys de la creació del POUM amb una exposició commemorativa

El Museu d'Història de Catalunya celebra els 75 anys de la creació del POUM amb una exposició commemorativa

La mostra s'inaugura el 28 de juny

El Partit Obrer d'Unificació Marxista (POUM) va ser un referent de l'esquerra als anys de la República i també durant la Guerra Civil. Ara, en commemorar-se el 75è aniversari de la seva creació, el Museu d'Història de Catalunya (MHC) li dedica una exposició.

El proper dia 28 de juny, s'inaugura l'exposició 'El POUM, 75 anys d'història', a l'MHC. La mostra, auspiciada alhora per la Fundació Andreu Nin, es podrà veure fins el 25 de setembre. El visitant podrà evocar el periple d'una formació que va viure els avatars d'èpoques convulses. Per l'adveniment de la Guerra Civil però també per la divisió i lluita entre les diverses faccions comunistes i de l'esquerra al país. Parlar del POUM és parlar del misteri que envolta la mort d'Andreu Nin però també de l'època en què George Orwell es va enrolar en les files republicanes per a lluitar contra la sublevació militar. Més informació
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })