red.diariocritico.com

Al Montseny, sentit Barcelona

Abertis estrena una nova àrea de servei pensada sobretot per a camions

Està pensada per a vehicles pesants de fins a 24 metres de longitud

Abertis Autopistes i Áreas han estrenat aquest dimarts la primera àrea de servei adaptada a les necessitats dels transportistes a l'autopista AP-7, a l'àrea del Montseny sentit Barcelona.

El nou model d'àrea de servei, anomenat Truck Park, és pioner en la xarxa de carreteres espanyola i es caracteritza per places d'aparcament reservades per a vehicles pesants de fins a 24 metres de longitud, amb zona wi-fi i places especials per a camions frigorífics. Així mateix, també incorpora serveis amb banys i dutxes, bugaderia, sales de descans i cafeteria. El Truck Park Montseny compta amb 122 places d'aparcament, i se li sumarà el proper mes de juliol un altre a l'àrea de servei de Porta Barcelona, ​​a l'entrada de la Ciutat Comtal, amb 56 places. També estan en estudi dues Truck Park més a prop de Sagunt (València) i la Jonquera (Girona), que podrien ser una realitat el 2012.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })