red.diariocritico.com

Segons definició d'Enric Lacalle

El SIL, la "cita anual de la logística a la Mediterrània", reuneix més de 600 empreses del sector

A tenor de les visites a la web, les previsions d'assistència són optimistes

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona organitzarà del 7 al 10 de juny la 13a edició del Saló Internacional de la Logística (SIL) al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona -la "cita anual de la logística a la Mediterrània", la defineix Enric Lacalle- , ​​on es reuniran més de 600 empreses del sector, un 40 per cent procedents de l'estranger.

El saló comptarà amb la presència de tots els sectors relacionats amb la logística, com el transport, els operadors logístics, els sistemes de comunicació i de procés de dades, i els elements d'emmagatzematge i de manutenció. El president del Comitè Organitzador del SIL, Enric Lacalle, ha afirmat durant la presentació del saló aquest dijous que es tracta de "la cita anual de la logística a la Mediterrània, un punt de trobada important tant per la presència d'expositors com per l'organització de jornades especialitzades". Les principals novetats del SIL seran la creació d'una nova àrea d'exposició dedicada als centres de transport logístic (com a centres de transport de mercaderies, zones d'activitats logístiques o clústers logístics), així com l'ampliació en una hora l'horari d'obertura del saló. Lacalle ha explicat que les previsions són optimistes, ja que s'han registrat 23.000 visitants a través de la pàgina web, un 30 per cent més que l'any passat. El SIL obrirà les seves portes el dimarts 7 de juny amb una inauguració que estarà presidida pel ministre de Foment, José Blanco, i pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })