red.diariocritico.com

A Horta de Sant Joan

Puig acusa als seus antecessors a Interior de 'covardia política' en amagar-se 'darrere dels uniformes' dels bombers

Puig acusa als seus antecessors a Interior de "covardia política" en amagar-se "darrere dels uniformes" dels bombers

"Les responsabilitats polítiques s'han d'assumir sempre fins a les últimes conseqüències", sentencia

El conseller d'Interior, Felip Puig, ha criticat aquest divendres en una visita a Horta de Sant Joan (Tarragona) que l'anterior direcció de la conselleria -al capdavant de la qual estava l'ecosocialista Joan Saura- , davant les adversitats, es va amagar darrere dels uniformes dels cossos de seguretat i dels bombers.

"Que mai més la política s'amagui darrere dels uniformes, que mai més la covardia política influeixi en la fortalesa dels cossos. Les responsabilitats polítiques s'han d'assumir sempre fins a les últimes conseqüències", ha sentenciat. Així mateix, Puig ha assegurat que els darrers canvis que ha impulsat a la cúpula dels Bombers no tenen res a veure amb el judici per l'incendi d'Horta de Sant Joan el 2009 en què van morir cinc membres d'aquest cos. El conseller ha apostat per "reforçar i millorar" el servei del parc de bombers de la localitat tarragonina, i s'ha compromès a intentar que els pròxims pressupostos contemplin que tingui "una major cobertura tant des del punt de vista temporal -campanya forestal-, com des del punt de vista dels efectius". Puig ha reiterat el seu compromís en que en aquesta legislatura vegi la llum la nova llei del cos de bombers i es desenvolupin els reglaments dels bombers voluntaris i funcionaris". En finalitzar la seva visita al parc, el conseller ha realitzat una ofrena floral davant el monòlit que recorda els cinc bombers morts.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })