red.diariocritico.com

Al curs 2011-2012

La Universitat Politècnica de Catalunya possibilitarà l'accés a un postgrau en vehicles elèctrics

Nissan, Honda, Lear, Circutor, Applus + i Endesa seran empreses col·laboradores

La Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) oferirà el pròxim curs 2011-2012 un postgrau en vehicles elèctrics i altres tecnologies de propulsió aplicades a l'automoció, pioner a Espanya, que neix per donar resposta a les noves necessitats de la indústria automobilística.

Segons ha informat avui la UPC, aquests cursos de postgrau s'impartiran a la UPC School of Professional & Executive Depelopment, una escola de formació contínua adreçada a professionals i executius de l'entorn tecnològic i de l'enginyeria que està situada al districte 22@ de Barcelona. El nou curs de postgrau estarà coordinat pels professors Francisco Liesa i David Gallegos, del Departament d'Enginyeria Mecànica de la UPC, i comptarà amb la col·laboració d'institucions i empreses dels sectors de l'automoció i de l'energia, com Seat, Nissan, Honda, Lear, Circutor, Applus + i Endesa. Amb una oferta inicial d'entre 20 i 30 places i una durada de 375 hores, els principals blocs temàtics del programa fan referència a les tecnologies aplicades als vehicles híbrids i elèctrics, als motors elèctrics de tracció, als sistemes d'emmagatzematge d'energia i a les xarxes de distribució urbana. La voluntat dels impulsors del curs és aportar professionals especialitzats a la indústria automobilística catalana per ajudar a que es converteixi en punt de referència en el desenvolupament, fabricació i implantació del vehicle híbrid i elèctric, i de les tecnologies relacionades.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })