red.diariocritico.com

De cara a presentar la candidatura el proper mes d'octubre

Els Jocs Mediterranis de Tarragona 2017 donen un pas més per a ser una realitat amb l'aprovació del seu full de ruta

El Comitè inclou nous membres

El Comitè de Candidatura Tarragona 2017 ha celebrat la seva segona reunió de cara a aconseguir que els Jocs Mediterranis tinguin com a seu la ciutat d'aquí a sis anys. Per això, la trobada ha servit per aprovar-ne el full de ruta.

Sota la presidència de Josep Fèlix Ballesteros -Alcalde de Tarragona- el Comitè de Candidatura Tarragona 2017 ha aprovat el full de ruta elaborat pel grup d'Estratègia Internacional de l'entitat. El pla de treball inclou contactes directes amb tots els comitès olímpics mediterranis així com amb membres de l'homòleg Olímpic Internacional de l'Assemblea del Jocs. També s'ha avançat en l'estratègia de preparació de la presentació de Tarragona 2017 a la ciutat turca de Mersin, seu dels Jocs del 2014. Aquesta es farà efectiva previsiblement el proper 15 d'octubre. El Comitè que s'ha reunit aquest dijous ha incorporat nous membres vist la composició inicial que va tenir en el moment de la seva constitució al gener de 2010.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })