red.diariocritico.com

Baròmetre de l'activitat

La qualitat, l'estalvi i la flexibilitat són els tres paràmetres millor valorats en el sector logístic

El transport, l'activitat més subcontractada

La qualitat, l'estalvi i la flexibilitat, amb un 77,2 per cent, 56,4 per cent i 48,5 per cent, respectivament, són els aspectes més valorats a l'hora de contractar un servei logístic, segons s'extreu del segon Baròmetre Cercle Logístic del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL), en què han participat 653 directors logístics.

A més, el transport continua sent l'activitat logística més subcontractada amb un 87,3 per cent -un 5,4 per cent menys respecte al Baròmetre de 2010-, seguit a gran distància per la distribució, amb un 44,9 per cent. Així mateix, el 83,2 per cent dels directors de logística exigeixen als seus proveïdors que disposin de certificats de qualitat i bones pràctiques, alhora que augmenten els criteris sostenibles de les empreses, ja que un 96,9 per cent de les empreses enquestades inverteix en pràctiques mediambientals. El SIL, que celebrarà la seva tretzena edició entre el 7 i el 10 de juny al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, ​​preveu mantenir el nombre de visitants rebuts l'any passat, més de 50.000. L'esdeveniment acollirà a un 40 per cent d'empreses internacionals, seguint la línia també de 2010, quan les empreses estrangeres van representar el 45 per cent dels 615 expositors totals.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })