red.diariocritico.com

Qualifica el temple d'"atri dels gentils"

Sistach evidencia davant el Papa l'augment de visitants de la Sagrada Família arran de la seva visita

L'audiència és la primera del cardenal arquebisbe de Barcelona amb Benet XVI des de l'estada barcelonina d'aquest

El cardenal arquebisbe de Barcelona, ​​Lluís Martínez Sistach, ha mantingut aquest dilluns una audiència privada de mitja hora amb el Papa al Palau Apostòlic del Vaticà, durant la qual ha destacat l'augment de visitants a la Sagrada Família als cinc mesos de la seva dedicació per part de Benet XVI.

Segons ha informat l'Arquebisbat en un comunicat, Sistach ha enaltit el paper evangelitzador de la Sagrada Família, a la qual ha qualificat de "atri dels gentils", i ha explicat a Benet XVI els objectius del Pla Pastoral Diocesà i les accions en l'àmbit del diàleg entre la fe i la cultura. Ha regalat al Papa un exemplar del llibre La Sagrada Família, de temple expiatori a basílica (Editorial Lunwerg), la segona edició de la qual inclou documents gràfics i literaris sobre la seva dedicació al culte, una reproducció en bronze d'un pinacle en una de les torres de la façana del Naixement, i un volum amb reproduccions dels segells dedicats a la nova basílica. Al final d'aquesta trobada, la primera audiència privada de Sistach amb el Papa des de la seva visita a la ciutat, Benet XVI també ha rebut als membres de la comissió organitzadora del viatge pontifici, que el va portar a Barcelona el 6 i 7 de novembre per dedicar el temple ideat per Antoni Gaudí i visitar l'Obra diocesana beneficosocial del Nen Déu. Han integrat la comitiva el bisbe auxiliar de Barcelona, ​​Sebastià Taltavull, el coordinador de la visita a Barcelona, ​​Enric Puig, el vicari episcopal per a la ciutat de Barcelona, ​​Joan Galtés, el secretari general de l'Arquebisbat, Sergi Gordó, i el delegat diocesà de Economia, Antoni Matabosch. També han participat en la trobada el delegat del Patronat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Joan Rigol, i l'arquitecte director de les obres, Jordi Bonet, com a representants de la Basílica, així com els membres de la comissió organitzadora Mini Obiols i Maria Dolors Villas, a més dels secretaris del cardenal, Alfred Sabaté i Robert Baró.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })