red.diariocritico.com

També els actius de l'israeliana Aquatron Roboctic Systems

L'empresa catalana Fluidra compra les nord-americanes Aquatron i Aqua Products

Les adquirides desenvolupen, fabriquen i distribueixen netejafons electrònics per a piscines privades i públiques

Fluidra ha tancat la compra de les companyies Aquatron i Aqua Products, així com els actius productius de la companyia israeliana Aquatron Roboctic Systems, segons ha informat l'empresa catalana a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

L'empresa, que va anunciar la compra el 14 de febrer, ha fet front al pagament inicial en dòlars nord-americans equivalent a 31,9 milions d'euros. Amb la integració d'Aqua Products i Aquatron, Fluidra incorpora tecnologia punta, reforça la innovació, diversifica la seva cartera i obre nous canals de distribució als Estats Units. Aqua Products i Aquatron, amb seu als Estats Units, desenvolupen, fabriquen i distribueixen netejafons electrònics per a piscines privades i públiques. La xifra de vendes consolidada anual del grup d'empreses objecte de compra és de 33,1 milions d'euros (44,9 milions de dòlars), sent els seus principals mercats Estats Units i Europa.
¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })