red.diariocritico.com

Participaran massivament al proper saló

Els importadors d'automòbils agraeixen al president de la Generalitat el seu recolzament

Alguns membres d'Aniacam s'han replantejat el seu posicionament inicial i acudiran al certamen

L'Associació Nacional d'Importadors d'Automòbils (Aniacam) ha agraït aquest dijous el suport que rep per part del Gobvern de la Generalitat encapçalat per Artur Mas, sobretot tenint en compte la importància del sector de l'automòbil en moments de crisi com l'actual. A més, Aniacam ha confirmat que la immensa majoria de les marques que hi pertanyen -compta amb 44 associats-, assistirà al Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona.

Algunes firmes associades que no tenien previst anar al principi s'han replantejat la seva decisió durant una reunió que s'ha fet el matí d'aquest dijous i finalment han decidit anar-hi. A més, Aniacam avança que marques pertanyents a l'associació portaran novetats de caràcter mundial al Saló.

El president d'Aniacam, Germán López Madrid, ha explicat que l'associació ha confirmat el seu suport al Saló de Barcelona i, particularment, a l'edició de 2011, per entendre que el certamen és una aposta del sector de l'automòbil cap al públic per apropar les últimes novetats, en un moment de crisi econòmica.

A més, López Madrid ha destacat la importància del sector de l'automòbil com a catalitzador en l'economia espanyola per la seva "gran pes" en el PIB i en l'ocupació, i per ser, sens dubte, "un sector estratègic i clau ".

Finalment, Aniacam ha expressat el seu agraïment al president del Govern català, Artur Mas, pel seu suport i facilitats, així com a la direcció del Saló Internacional de l'Automòbil de Barcelona.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios