red.diariocritico.com

Dissenyaran productes per a pacients i familiars

Les fundacions Maragall i Elisava s'uneixen en la lluita contra l'Alzheimer

El mètode per a detectar les necessitats és la recerca documental i l'observació

La Fundació Pasqual Maragall i la Fundació Elisava-Escola Universitària -titular d'Elisava Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona- col·laboraran en el disseny de productes que ajudaran els pacients i familiars a conviure amb la malaltia de l'Alzheimer.

Segons un comunicat, l'escola de formació detectarà les necessitats i problemes que experimenta el col·lectiu de pacients amb Alzheimer i els seus familiars en els contextos quotidians, la qual cosa permetrà desenvolupar estratègies i productes que millorin la seva qualitat de vida.

Per això, els alumnes d'Elisava estan realitzant una recerca documental, observació participant i entrevistes en els diferents àmbits institucionals on conviuen els malalts, com residències, centres sociosanitaris, hospitals de dia i associacions de familiars.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })