red.diariocritico.com

Abertis Airports i Spanair, entre els participants

El V Fòrum d'Empreses industrials i aeroespacials servirà a les empreses per a buscar nous talents

ETSEIAT i la UPC, pedreres principals per a les corporacions

Aquest dimecres s'inaugura el V Fòrum d'Empreses dels sectors industrial i aeroespacial, on les institucions i companyies busquen captar enginyers de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Participaran en el Fòrum nou institucions i 47 empreses líders en el seu sector, fet que permetrà als estudiants conèixer l'activitat de les companyies i les característiques dels perfils professionals que busquen, mentre que el sector professional podrà reclutar als estudiants que s'adaptin a les seves necessitats.

Algunes de les empreses participants són Abertis Airports, Aena, Air Europa, Spanair, Vueling, Iberia, Alstom Wind, Ficosa, Fluidra, Hewlett Packard i Seat.

La directora de l'escola, Eulàlia Griful, ha explicat que el Fòrum evidència el talent i el nivell dels estudiants, així com que el teixit industrial confia en la formació de l'ETSEIAT.

Els estudiants de ETSEIAT realitzar el 2010 un total de 180.500 hores pràctiques en empreses a través de 456 convenis, i els sectors elèctric i electrònic aquells en què més joves es van contractar.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })