red.diariocritico.com

16.500 visitants especialitzats

The Brandery tanca amb l'èxit que suposa haver atret més professionals que en l'edició hivernal de 2010

147 firmes han presentat novetats

La fira de moda The Brandery ha superat les seves previsions, després de rebre en els seus tres dies de durada 16.500 visitants professionals, un 12% més que en l'edició d'hivern de 2010, ha informat Fira de Barcelona.

Amb 147 firmes participants per presentar les seves col·leccions tardor / hivern 2011/2012 i de les quals 22 han desfilat, The Brandery també ha servit per posar en contacte les marques amb grans magatzems espanyols i internacionals, que han tancat comandes.

Custo Barcelona, Phard, Oxmo, Nous Vous, Lyle Scott, Tortuga, Ganesh o Cottonfield són algunes de les marques de The Brandery que han presentat les seves noves propostes a la passarel·la del saló, en què han tingut lloc tres desfilades diaris.

El saló ha inclòs conferències i taules rodones, exposicions a diversos emplaçaments de Barcelona i un espai a la fira (Fashion & Living) en què s'han pogut veure objectes com un envàs de caviar signat per Yves Saint Laurent, un sofà de Jean Paul Gaultier i Barbies vestides d'Armani.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })