red.diariocritico.com

Les velocitats es "racionalitzaran"

Catalunya dirà adéu al límit dels 80 quilòmetres per hora el proper dilluns

Catalunya dirà adéu al límit dels 80 quilòmetres per hora el proper dilluns

CiU acompleix així "escrupolosament" amb el seu programa electoral

La Generalitat anunciarà dilluns el seu pla per "eliminar" el límit que prohibeix circular a més de 80 quilòmetres per hora en els accessos viaris a Barcelona, i que va impulsar l'anterior tripartit.

"Eliminarem el límit de 80 quilòmetres per hora i establirem uns límits de velocitat racionals" que aniran en funció de les característiques i de la situació viària de cada carretera, ha assegurat el portaveu del Govern i secretari general de Presidència, Francesc Homs, a la roda de premsa posterior al Consell Executiu. Un anunci que, d'altra banda, ja va avançar aquest dilluns el conseller d'Interior, Felip Puig, que va posar èmfasi en la racionalització de les limitacions a la velocitat

Homs ha recalcat que amb aquesta mesura, CiU compleix "escrupolosament" amb el programa electoral amb el qual es va presentar a les eleccions autonòmiques, i ha recordat que el Govern es va comprometre a aprovar aquesta mesura a finals de mes, termini que complirà.


En contra del que va argumentar l'anterior Govern, aquesta decisió "no té relació causa-efecte amb la qüestió mediambiental, sinó que es va prendre per altres circumstàncies", ha assegurat el portaveu del Govern, que ha argumentat que si fos per criteris estrictament mediambientals,"Madrid o qualsevol altra gran ciutat de l'Estat" també haurien adoptat aquest límit.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })