red.diariocritico.com

La primera, el 19 de març

El temple de la Sagrada Família albergarà deu misses durant 2011

El Consell Episcopal excusa les escasses celebracions litúrgiques de la basílica donada la manca encara de determinades infraestructures

La Sagrada Família de Barcelona ha programat deu noves celebracions eucarístiques per a aquest 2011, el primer any de la dedicació al culte de la basílica, segons ha informat l'Arquebisbat de Barcelona.

La primera de les cites eucarístiques tindrà lloc el 19 de març, solemnitat de Sant Josep, on el cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, ha d'ordenar diocesans.

El 17 d'abril es celebrarà el diumenge de Rams, mentre que el 8 de maig i el 5 de juny estan citats els arxiprestats de les zones I i II de Barcelona.

El 3 de juliol serà el torn dels voluntaris, i els dies 13 i 15 d'agost es succeiran misses amb els joves que recalaran a Barcelona en el seu viatge a la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) de Madrid més enllà d'aquestes dates.

La basílica acollirà el 25 de setembre una missa per l'ordenació de més sacerdots, i el 16 d'octubre participaran tots els arxiprestats de les zones III i IV.

El 2 de novembre el temple projectat per Antoni Gaudí acollirà la celebració dels difunts de la ciutat, i el 18, una trobada motivat per la Jornada de la Família i la Vida, com el que ja va tenir lloc l'any passat, en què va ser el primer acte del temple després de la visita de Benet XVI.

El Consell Episcopal excusa les escasses celebracions litúrgiques de la basílica donada la manca encara de determinades infraestructures, les exigències de seguretat i els serveis necessaris per a una digna celebració.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })