red.diariocritico.com

Amb 3,9 milions de passatgers en vols regulars

El tràfic aeri d'Spanair va augmentar en un 11,6 per cent l'any 2010

L'aerolínia catalana ha augmentat tres punts el factor d'ocupació dels seus vols a Barcelona fins situar-lo al 71 per cent

Spanair va transportar a Barcelona 3,9 milions de passatgers en vols regulars el 2010, cosa que representa un increment del 11,6 per cent respecte al 2009, ha informat l'aerolínia, que ha destacat que aquestes xifres la situen com la companyia que més va créixer en nombre de passatgers de les deu primeres que operen a l'Aeroport del Prat.

Els increments van ser constants durant deu mesos de l'any, destacant gener (+41 per cent), febrer (+34 per cent) i agost (+22 per cent), i només es van registrar percentatges negatius a l'abril pel tancament de l'espai aeri a causa de les cendres del volcà islandès Eyjafjalla i al desembre pel conflicte dels controladors.

L'aerolínia catalana ha augmentat tres punts el factor d'ocupació dels seus vols a Barcelona fins situar-lo al 71 per cent.

En els últims dos anys, Spanair i les companyies de Star Alliance han crescut fins transportar el 26,6 per cent del total de passatgers que cada any passen per l'Aeroport del Prat, mentre que el percentatge de SkyTeam és de 12,8 per cent i el de Onewold de 10 per cent, i les línies de baix cost transporten el 41,2 per cent dels passatgers.

Spanair ofereix 59 destinacions directes des de Barcelona, de les quals 18 són domèstics, 28 internacionals i 13 intercontinentals.

Les companyies de Star Alliance operen el 56 per cent de tots els vols intercontinentals de Barcelona, mentre que en SkyTeam representen el 16 per cent i en Oneworld el 12 per cent.

¿Te ha parecido interesante esta noticia?    Si (0)    No(0)

+
0 comentarios
ventana.flyLoaderQueue = ventana.flyLoaderQueue || [] ventana.flyLoaderQueue.push(()=>{ flyLoader.ejecutar([ { // Zona flotante aguas afuera ID de zona: 4536, contenedor: document.getElementById('fly_106846_4536') } ]) })